Hírek Makó Színes

Szabó Attila István kapta az Angyalsóhaj Alapítvány díját Galambban

Öt szakmából, összesen 70 diákot búcsúztattak el a Galamb József Mezőgazdasági Szakgimnáziumban. Ahogy a többi középiskolai ceremónián, ebben az intézményben is átadták az Angyalsóhaj Alapítvány kuratóriumi díját.

Mezőgazdasági technikusokat, gépésztechnikusokat, mezőgazdasági gépészeket, kertészeket és dísznövénykertészeket búcsúztattak el szombat délelőtt a Galamb József Mezőgazdasági Szakgimnáziumban. Nemcsak a diákoktól, hanem egy pedagógustól is elköszöntek: Molnár László utoljára ment végig az intézmény folyosóin, mint osztályfőnök, ugyanis szeptembertől nyugdíjba vonul.

navigate_before
navigate_next

A virágátadás és a diáktársaktól való búcsú után a ballagási ceremónia az udvaron folytatódott. A végzősök és a 11. évfolyamosok is elköszöntek egymástól, majd a 12. évfolyam átadta az iskola zászlaját az alattuk járó osztályok képviselőinek. Ahogy a többi makói középiskolában, a Galambban is díjazta az Angyalsóhaj Alapítvány a legkiválóbb ballagót. Itt Szabó Attila István vehette át az elismerést Jeszenszky Diánától.

– Jó emlékeim vannak az iskolából, mindig remek szaktanáraim voltak. Teljesen meg vagyok elégedve az intézménnyel, a barátokkal és az emlékkel is. Az országos versenyre örömmel emlékszek vissza, mivel nem hittem, hogy eljutok a döntőbe és boldog vagyok, amiért sikerült – mesélte a díjazott. Attila kertészként végez a Galambban. Jövőre nekivág az érettséginek is, később pedig saját vállalkozást szeretne indítani, zöldség- és gyümölcsök kereskedést szeretne nyitni.