Makó Színes

Rekordszámú diák ballagott a Návayban

Ennyien egy tanévben még soha nem búcsúztak, mondta el az intézmény ballagásán az igazgató. Kincses Tímea arra hívta fel a diákok figyelmét, hogy bár ezután nagyobb döntési szabadság vár rájuk, de ez egyben nagyobb felelősséget is jelent.

Öt osztály 109 tanulója vett búcsút az iskolájától ma délelőtt a HSZC Návay Lajos Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium ballagásán. Az intézmény igazgatója arra hívta fel a tanulók figyelmét, hogy a középiskolai tanulmányok befejezése egy mérföldkő az életetekben, ami nagy felelősséget követel majd tőlük.

– A végzettség megszerzése után, akár tovább tanultok, akár munkába álltok, a jövőtökkel kapcsolatos döntéseket ti fogjátok meghozni. Bár több a szabadságotok, ez nagyobb felelősséggel is jár. Ti döntötök arról, hogyan választotok a felszínes, könnyű kibúvókat kínáló lehetőségek, és a valódi megoldások között. – búcsúzott a diákoktól Kincses Tímea.

A ballagáson adták át a kiváló tanulmányi eredményekért és közösségi munkáért járó elismeréseket is, a Stenger Gizella Alapítvány díjait pedig idén Vadlövő Edina, Danada Szabina Vanda, és Bódi Ferenc vehette át. Utóbbinak ítélték meg az Angyalsóhaj Alapítvány díját is, amelyet Szilágyi Réka, az alapítvány kuratóriumi tagja adott át.

 

navigate_before
navigate_next