Makó Színes

Kellemes emlékekkel a tarsolyban intettek búcsút a Juhász Gyula végzősei

Három osztály ballagott el ma délután a Juhász Gyula Református Gimnázium és Szakképző Iskolából. Igazgatójuk és a református egyházközség elnöklelkésze búcsúztatta őket.

A Belvárosi Református Templomban tartotta ballagását Juhász Gyula Református Gimnázium és Szakképző Iskola három osztálya. Kondrát Zoltán elnöklelkész elmondta az emberek életében számos emlékezetes sorsfordító nap van, a diákok számára a középiskolai ballagás napja is ilyen.

– Biztosan sokféle érzés kavarog bennetek, van aki már szeretne túl lenni ezen a napon, más pedig húzná még az időt. Akár így, akár úgy vagytok most jelen, az életnek egy újabb fordulópontjához éreztetek, a régi lezárult. – búcsúzott el a diákoktól az elnöklelkész.

Az iskola igazgatója hangsúlyozta, tanár, diák, szülő család közös munkálkodásának eredménye, hogy végzősök búcsút inthetnek.

– Talán mindenkiben él néhány olyan pillanat, amit inkább kitörölne emlékezetéből, de biztos vagyok abban, hogy a kellemes, feledhetetlen emlékek elhomályosítják ezeket. – mondta el az igazgató.

A ballagási ünnepségen kiosztották a kiváló tanulmányi eredményekért járó elismeréseket is, az Angyalsóhaj Alapítvány díját Csikota József kuratóriumi tag adta át az apátfalvi Antal Kamillának.

 

navigate_before
navigate_next