Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Röszkén találkozott Orbán Viktor miniszterelnök és Matteo Salvini olasz miniszterelnök-helyettes, folyatódott a szivacskézilabda bajnokság Makón, új szolgáltatással bővült a makói turizmus, levágják a lakatokat a Szegedi utcai parkolókról – tegnap ezekről is olvashattak, mutatjuk!

Bontással kezdődött a nagylaki községháza felújítása: a nagylaki községháza 37 millió forintból újul meg és július közepéig tar energetikai felújítása. Levágják, kicserélik a parkolók lakatjait a Szegedi utcán: az önkormányzathoz is eljutott már a panasz.

Mostantól bringóhintóval és quaddal is bejárható Makó és a Maros-part: a Teleki László utcában megnyílt Ki-Be Bringó, ötletét Kiss Imre párjával együtt találta ki. Népszerű a szivacskézilabda a térségben is: ismét szivacskézilabda mérkőzéseket rendeztek Makón. Röszkén találkozott Orbán Viktor miniszterelnök és Matteo Salvini olasz miniszterelnök-helyettes.

Orbán: egyetértünk Salvinivel, hogy Európa határait meg kell védeni – Makó Híradó

Az erős nemzetállamok fontosságában, a keresztény értékeken alapuló európai kultúra elsőbbségében és a határvédelemben is egyetértett Orbán Viktor miniszterelnök és Matteo Salvini olasz miniszterelnök-helyettes, belügyminiszter csütörtöki budapesti tárgyalásukon.

Marad a szeszélyes idő: bár közel 20 fok várható, mégis számíthatunk esőre is.

Kezdjük a napot a Tidal Wave-vel!