Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Folytatódott a lakossági utcafórum, diáknap volt a HSZC Návayban, egyhangúlag megszavazták a Juhász Gyula téri sportpálya létesítését – tegnap ezekről olvashatott, mutatjuk.

A Juhász Gyula téren épülhet sportpark: a városnak ez nem fog kerülni semmibe. Testületi ülést tartottak Kiszomboron: a sportpályára is kimentek a kiszombori képviselők. Napelemes villanyfűtésre állítják át a kövegyi községházát: ez is része a kövegyi községháza és a könyvtár összesen 43 millió forintból zajló felújításának.

Az eső sem vette el a Kerisek jókedvét a diáknapon: a program zárásaként pedig a tanárok és a diákok is megmérkőztek. Közel százan végezték el eddig a Család és KarrierPONT képzéseit: az utóbbi hónapokban több képzést is indított a makói Család és KarrierPONT. Lakossági fórum volt tegnap a vasútállomáson.

Aláírták az új Kálvin rendelő kivitelezési szerződését – Makó Híradó

Úgy néz ki a harmadik, kutyafuttató számára tervezett helyszínt is megtorpedózzák, de az ötlet jó amúgy, új szórakoztató elemmel bővült a Maros part, és hamarosan megkezdik a Kálvin rendelő kivitelezését. Többek között ezekről volt szó a mai lakossági fórumon.

Majálisok lesznek országszerte: köztük a kistérségben is. Bár az idő nem lesz kegyes, érdemes lesz kilátogatni a makói Maros-partra, mert fellép az Abba Tribute Duo és a Cosombolis Trio, Apátfalván főzőverseny is lesz, Kiszomboron pedig rodeobika színesíti a programot.

A napot kezdjük egy Bastille számmal!