Belföld Hírek

A dupla öngól beismerése: Ujhelyi kihátrált a patkányozásból

Az MSZP-s EP-képviselő, kampányfőnök egy napja még hatalmas hévvel ígért május 26-ig tartó patkánykormányozást, majd visszakozott, végül gyáván megfutamodott. Azaz: a szocialistáknak sikerült a patkányügyben két öngólt is lőniük. Blogstar-írás.

Az első öngólt mindjárt a párt kétballábas balösszekötőjének, a „k.rva” erős képekben gondolkodó Bangóné Borbély Ildikó durrantotta hálószövögető Tóth Bertalan ketrecébe, midőn múlt pénteken tanári mozdulattal patkányozott letöbb millió magyar állampolgárt: honfitársait, a Fidesz szimpatizánsait.

Ezután lányos zavarában a szocialista szégyenhad az elhatárolódás és a bocsánatkérés helyett a jól megszokott utódpárti maszatolásba, nyammogásba, hazudozásba menekült. Bangóné nemcsak a magyar nyelv mestere, de még inkább a mi kutyánk kölyke, akkor is bevédjük, ha patkányozik – gondolták, majd a hosszúra nyúlt hétvége után hétfőre megszületett a mesterterv. Ujhelyi István kétballábas brüsszelita balhátvéd váratlanul előrehúzódott, és ellentámadásba ment át: hallatlan erőszakossággal jelentette be, mostantól (legalább május 26-áig, az EP-választásig) patkánykormányról fog beszélni Orbán Viktorék kapcsán.

Ha már lúd, legyen kövér, szokták mondani, csakhogy – állati égés! – ebből a villámgyors kontrából megszületett a második – idézzük Bangónét – „k.rva” nagy öngól. A patkánykormányozós, vagyis patkányozós videó. Dölyfös Ujhelyi tehát kihúzta magát a lelkes – közösségi, rendszerszintű, vagyis immár pártalapú – patkányozás közepette, majd láthatóan egyre jobban kezdett összemenni, ahogy az elsöprő erejű társadalmi felháborodás láttán a balliberális média és véleményformálók (is) nyíltan kimondták:

ha az MSZP fene nagy tudománya a patkányozásban merül ki, akkor húzza le magát a vécén.

Vagyis stílszerűen: irány a csatorna! Indulhat a patkánykommandó.

Ujhelyi elvtárs, aki hétfőn még elképesztő válaszcsapásról és visszaütésről hadovált és vizionált, keddre megszégyenülten és gyáván elfutott. „Hótgyenge” magyarázkodással törölte a közösségi médiából a csodafegyvert, vagyis pártja maradék hitelessége és erkölcsi tőkéje után a patkányvideót is lehúzta a klotyón.

Így aztán az izzadtságszagú MSZP-szerencsétlenkedés hűlt helyén csak a patkányszag és a még mindig „honanya” Bangóné patkányozása maradt. Amit amúgy a teljes társadalom kikér magának, politikai hovatartozástól függetlenül.

Ujhelyi elvtárs és pajtásai megint rosszul hallották, mit üzen a nemzet.

Horn Gábor után szabadon „nem azt mondták, Pisti, azt mondták, menjetek a p…ba”.

A patkányozással és a patkánykodással együtt. A magyaroknak ugyanis elegük van a patkánytempóból.

Ilyen egyszerű sport ez a foci. Kár lenne túlpolitizálni.

Borítókép: demokrata.hu.