Hírek Makó Színes

Ismét gyermeknapi gyűjtést szervez a Figyi Coffee

Már szépen gyűlnek a felajánlott játékok a Figyi Coffee-ban: a kávézó – a tavalyi évhez hasonlóan – idén is jótékonykodásra invitálja az embereket. A cél az, hogy több mint 200 gyermeket tudjanak megajándékozni gyermeknap alkalmából.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is gyűjtést szervez a Figyi Coffee gyermeknap alkalmából: Csőke Norbert, az MMB Sales Kft. ügyvezetője elárulta, már megkezdték a jó állapotban lévő plüssök, társasjátékok és ruhák gyűjtését, amelyet idén a Pápay Endre Oktatási Intézményben tanulók számára ajánlják fel. Tavaly közel kétszáz gyermeket tudtak megajándékozni az összegyűlt játékokból – mindenki legalább két ajándékkal térhetett haza -, illetve meg is vendégelték őket. Nem titkolt cél, hogy idén is ezt szeretnék túlszárnyalni a szervezők.

Több száz gyereket ajándékozott meg a Figyi Coffee – Makó Híradó

2 hónappal ezelőtt fogott gyűjtésbe a Figyi Coffee és Rendezvényház gyermeknap alkalmából. A felajánlásoknak köszönhetően nemcsak, megajándékozta, hanem vendégül is látta a Makói Katolikus Általános Iskola alsó tagozatosait és óvodásait.

– A játékok már szépen gyűlnek. Május 24-én szeretnénk átadni az ajándékokat, addig is folyamatosan várjuk a felajánlásokat a Deák Ferenc utca 8. szám alatt nyitvatartásunk alatt, illetve lesz egy gyűjtőpontunk a városnapok idején is – mondta Csőke Norbert. A szervezők régi és új, újszerű plüssállatok, ruhák, kerti játékok és társasjátékok felajánlását várják a lakosságtól.