Patkányozással reagált Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselője arra a hírre, hogy az elmúlt hónapban tovább nőtt a Fidesz támogatottsága, miközben a szocialistáké csökkent – írja az Origo.

„Sok a patkány Magyarországon” – mindezt Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselője reagálta arra a műsorvezetői felvetésre, hogyan lehetséges, hogy a Fidesz támogatottsága növekszik, addig az MSZP-é csökken vagy stagnál. Ennek mi az áthallása? – tette fel ezt követően a kérdést a műsorvezető. Bangóné erre azt mondta, „mindenki úgy gondolja, ahogy akarja”. Az erről szóló felvételt alább tekinthetik meg.

 

https://www.facebook.com/Elegahazugsagokbol/videos/356204904998070/

 

Bangóné nem először hívja fel magára a figyelmet gyalázatos vagy éppen szánalmas megszólalásaival és cselekedeteivel. Legutóbb képtelen volt helyesen felírni a „MINKET” szót az aszfaltra.  Ahogy az Origo beszámolt róla, február 18-án az Országgyűlés Mentelmi bizottsága tárgyalta több ellenzéki képviselő ügyét, a két szocialista, Kunhalmi Ágnes és Bangóné egy-egy papírlappal érkezett, amelyet a bizottság előtt is felmutattak.A fojtani szót azonban nem sikerült leírniuk helyesen. Az biztos: a Fidesz szavazóinak patkányozása minden eddigi határon túlment, sokmillió embert gyalázott az MSZP politikusa.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest