Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Több százan perdültek táncra a zeneiskola jubileumi táncházán, összefogással épült KRESZ-pálya a magyarcsanádi oviban, utcafórumot tartott Hadik György – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Az idei évben ünnepli fennállásának 25. évét a Makói Magán Zeneiskola, a jubileumot pedig több programmal is megünneplik; a tegnapi napon táncházat tartottak, ahol élőzene adta az alapot a fiatal táncosoknak.

Makónak súlya van Magyarországon, van mit felmutatni – ezt hangsúlyozta utcafórumán Hadik György az elmúlt évek fejlesztéseivel kapcsolatosan. Az önkormányzati képviselő a Királyhegyesi utcai nyugdíjas klub előtt várta a körzet lakosait Farkas Éva Erzsébet polgármesterrel.

Társadalmi összefogásnak köszönhetően épült a Magyarcsanádi Református Óvoda udvarában KRESZ-pálya, ahol a kicsik elsajátíthatják a közlekedés alapjait. Az átadóünnepség után azonnal birtokba is vették az ovisok a tanpályát. A településen testületi ülést is tartottak a tegnapi napon, ahol kiderült: rendkívül jó helyzetben áll Magyarcsanád közbiztonsági és közlekedési szempontból is.

Lázár János országgyűlési képviselő az EP-választás agrárpolitikai tétjét is hangsúlyozta Maroslelén, az aláírásgyűjtésről videót is megosztott közösségi oldalán.

Pénteken még nyárias meleg lesz, de azután lehűlésre kell készülni, többfelé mintegy 10 fokkal is mérséklődhet a meleg a hétvégén.

A mai napot és a hétvégét pedig a Red Hot Chili Peppers dalával indítjuk!