Különleges, egyedi készítésű fa játszóházat adtak át a Nyugi teraszon. Így amíg a szülők egy kávét vagy teát elfogyasztanak, a kicsik biztonságban játszhatnak a házikóban.

Még 2017-ben nyílt meg a Hagymatikum Gyógyfürdőben a Nyugi Bár, tavaly pedig átadták a Nyugi teraszt is, ahová a külsős vendégeket is várják. Ahogy Gergely Gábor igazgató elmondta, az inspirációt a régi fürdőből ismert bár adta, ahová ugyanúgy betérhettek a nem fürdőzők is, mint akik úszni érkeztek.

A nagy sikerű Nyugi Bárban még rengeteg a potenciál, ezért is szeretnék újabb és újabb lehetőségekkel kibővíteni. Ilyen, a péntek délután átadott gyermekjátszóház, amelynek a Nyugi terasz ad helyszínt. A fából készült bódét és játékokat az orosházi Mívesfa készítette. Az igazgató elmondta, még ősszel vették fel a kapcsolatot a céggel, majd hosszas egyeztetés után elkészült az egyedi fa játszóház, amely egy foglalkoztató saroknak is mondható.

– Ha már a régi fürdőt is megemlítettem, egykor ezen a terén egy játszótér volt, amelyen én magam is nagyon sokat játszottam – fogalmazott az igazgató. Hozzátette, rollerekkel is szeretnék bővíteni a játszóházat. – Úgy gondolom, ez egy olyan része a városnak, ahol a forgalomtól nem kell félteni a gyerekeket.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest