Az újszülött csacsi volt a Hinkó Tanya Állatsimogató sztárja, gyógypedagógus és pszichológus is segít a Honvéd programban, közös fotó is készült Lázár Jánossal az aláírásgyűjtésen, közösséggé kovácsolódott az apátfalvi Kardos István néptánccsoport – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Kétnapos nyílt nappal készült a Hinkó Tanya Állatsimogató Húsvét alkalmából: a nagy sikerű rendezvényre több százan regisztráltak. A nap folyamán többek között nyuszikat, kecskéket, birkákat és újszülött csacsit is simogathattak a gyerekek.

A Makói Katolikus Általános Iskola és Óvoda is részt vesz a Honvéd városrészben élő gyerekek fejlesztésében, erről a Makói Városi Televízióban beszélt Andrási Lilla projektmenedzser és Vargáné Miklós Ágnes gyógypedagógus.

A térség országgyűlési képviselője tegnap korán reggel Földeákon kezdte, majd Makón folytatta az aláírásgyűjtést. Nem csak támogatást kért Orbán Viktor programjához, el is beszélgetett az arra járókkal.

Nincs olyan apátfalvi rendezvény, melyen ne lépnének fel a Kardos István Gyermek és Felnőtt Néptánccsoport tagjai. Őket legutóbb a nemrégiben Apátfalván rendezett tavaszvárón láthatta a közönség. A csoport hat év alatt valódi közösséggé kovácsolódott.

A régi, csupán 50 milliós támogatással kapcsolatos pályázatát visszavonta, s májusi ülésén dönt arról, hogy beadja az új, 75 milliós támogatást kérő pályázatát bölcsődeépítésre a maroslelei képviselő-testület – derült ki a tegnap délutáni ülésen.

A Századvég legfrissebb kutatási eredményei szerint a baloldal és a Jobbik közeledése nem hozott áttörést, míg a Fidesz-KDNP még növelni is tudta támogatói bázisát. Ha most vasárnap lennének a választások, a teljes népesség 36 százaléka adná a voksát a kormánypártokra.

A mai napot pedig a Rex Orange County dalával indítjuk!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest