Színes Térség

Egy földeáki kocsmában kezdte meg az EP-kampányt Lázár János

A térség országgyűlési képviselője egy kocsmában indította a napot, hogy felmérje a földeáki közhangulatot. Állítása szerint ugyanis ez a legjobb hely arra, hogy az ember pontos képet kapjon a viszonyokról.

Húsvét után azonnal megkezdte EP-kampányát Lázár János a Hódmezővásárhely-Makó választókörzetben. A politikus első állomása Földeák volt, hogy aláírásokat gyűjtsön a Fidesz és Orbán Viktor programjának támogatásához.

– Rapcsák András néhai vásárhelyi polgármestertől tanultam, hogy a közhangulatot legjobban a kocsmában lehet felmérni. Ezért itt indítottam a napot, hogy egy jó capuccino mellett megtudjam, mi a helyzet. Ez alapján úgy tűnik, Földeákon rendben mennek a dolgok – mondta az országgyűlési képviselő.

 

 

Hozzátette, a legfontosabb, hogy mindenki menjen el május 26-án szavazni, és nyilvánítsa ki a véleményét az európai parlamenti választáson. – A tét, hogy bevándorláspárti vagy bevándorlásellenes erők lesznek többségben az Európai Parlamentben. Nekünk, magyaroknak nagyon fontos, hogyan alakul Európa sorsa és kik vezetik Európát: olyanok, akik megnyitják a határokat, vagy olyanok, akik megvédenek bennünket – hívta fel a figyelmet Lázár.

Az aláírásgyűjtés a képviselő részvételével ma délután 3 órakor Makón, a Szegedi út 5.-7. szám alatt folytatódik.