Makó Színes

Csokitojásokat is rejtett ma a Vigadó tér

Húsvéti tematikájú programra hívta Nagypéntek délelőtt a családokat a makói Grand Hotel Glorius. A ragyogó időben rendezett szabadtéri eseményen játékos versenyek, népdaltanulás és sportos feladatok várták a látogatókat, akik megismerkedhettek a négycsillagos szállodával is. A legkisebbek csokitojásokat is gyűjthettek a Vigadó téren.

Hagyományteremtő szándékkal rendezett a Glorius csapata ma húsvéti délelőttöt a családok számára. – Nagyon örülünk, hogy sokan érdeklődtek a programunk iránt. Úgy látjuk, sikerült egy jó hangulatú eseményt szerveznünk, ahol kicsik és nagyok találhatnak maguknak tartalmas elfoglaltságot – összegezte tapasztalatait Csábi Mihály. A szálloda igazgatójától megtudtuk, a mostani hosszú hétvége is rendkívül eredményesnek tekinthető, teljesen megtelt vendégekkel a Glorius. – Egyre többen döntenek úgy, hogy utazással, kikapcsolódással és pihenéssel töltik a Húsvétot. Mi pedig igyekszünk a gasztronómiai kínálatunkkal és szolgáltatásainkkal is az ünnepi hangulathoz hozzájárulni – mondta a direktor. Hozzátette, a mai eseményt sem csak a nálunk megszállóknak szervezték, hanem mindenkit szeretettel hívtak az alkalomra, hogy ezáltal is lehetőséget biztosítsanak a Glorius megismerésére.

navigate_before
navigate_next

Varga Zsófia a kisfiával látogatott el a délelőttre. – Igazán jól éreztük magunkat, többek között lehetett rajzolni, csocsózni és kipróbáltunk többféle szabadtéri játékot is. Mindenki kapott lufit és limonádét is. Ádám lelkesen gyűjtötte a téren elrejtett csokitojásokat, amelyekből sikerült sokat megtalálnunk – osztotta meg élményeit a fiatal anyuka, Ádám pedig szívesen megmutatta a gyűjtés eredményét is. Tokody Péter sales manager elárulta, nagyjából 150-200 édes meglepetést rejtettek el a Vigadó téren és apró ajándékkal is készültek a látogatóknak. Emellett játékos átmozgatásba és húsvéti daltanulásba is be lehetett kapcsolódni, utóbbinál Agod Alíz népi énekes énekeltette meg a résztvevőket.

 

navigate_before
navigate_next