Makó

Az sem gond, ha otthon marad a fürdőruha – a Zöldmenta Shop gondoskodik róla

Fürdőruhák, úszógumik, törülközők és úszószemüvegek is várják azokat, akik betérnek a Hagymatikumban található üzletbe. A tavaly nyáron nyílt Zöldmenta Shop ráadásul nemcsak a fürdőzőknek áll nyitva.

Ha valaki úgy térne be a Hagymatikumba, hogy semmilyen felszerelés nincs nála, annak sem kell lemondania a kikapcsolódásról, hiszen minden fontos kellék – mint például fürdőruha, törülköző és papucs – beszerezhető a fürdőben található üzletben. Mint Pintér Renátától megtudtuk, volt is már erre példa: egy egész családot láttak el a szükséges kiegészítőkkel, ennek köszönhetően pedig zavartalanul fedezhették fel a Hagymatikumot.

navigate_before
navigate_next

A polcokon sorakoznak az úszógumik, karúszók és labdák, de a szaunázáshoz használható sapkák, törülközők és leplek is beszerezhetőek. Mint az eladó elmondta, az idősebbekre is gondolnak, hiszen a különböző gyakorlatokhoz használt polifoam rudak is megtalálhatóak az üzletben. A gyerekeket édességek, kisautók, kártyajátékok és számos más játék is várja, a felnőttek pedig akár ékszereket is vásárolhatnak.

Ráadásul az üzlet Facebook-oldalán rendszeresen hirdetnek nyereményjátékokat, a megnyerhető vásárlási utalványokkal pedig akár makói ajándéktárgyakat; fakanalat, kulcstartót vagy hűtőmágnest is vásárolhatnak a szerencsések.

A Magyar Ifjúsági Szövetség a GINOP-5.1.3-16-2017-00170 pályázat támogatásával megvalósított ajándék- és fürdőterméket forgalmazó üzletében pedig januártól VISA-kártyával is lehet fizetni.