Makó Színes

Töltse a Nagypéntek délelőttöt a Gloriusban!

Húsvéti tematikájú programokkal várja az érdeklődőket a makói Grand Hotel Glorius április 19-én, 9 és 12 óra között. Az ingyenes délelőttön a játékos versenyek, sportbemutatók, a népzenei foglalkozás és gitártanítás mellett a négycsillagos szállodával is megismerkedhetnek a látogatók.

Első alkalommal szervez a Glorius csapata húsvéti délelőttöt a családok számára. – Szeretnénk hagyományt teremteni a kezdeményezéssel. Az a célunk, hogy egy gazdag és színes programsorozattal lehetőséget adjunk a kikapcsolódásra és a szálloda megismerésére. Várunk mindenkit, aki szívesen lenne egy jó hangulatú esemény részese a szállodánkban – invitált Csábi Mihály direktor, aki ismertette az alkalom részleteit is. Megtudtuk, játékos versenyeket, szabadtéri foglalkozásokat és sportbemutatókat is kínálnak a látogatóknak, utóbbi eseménybe a Glorius dolgozói és vendégei is bekapcsolódnak majd. Aki pedig szereti a kihívásokat, asztaliteniszben és csocsóban is próbára teheti majd az ügyességét.

A mozgás mellett természetesen Húsvétra hangoló feladatok is lesznek, tojáskeresésre, locsolóvers tanulásra és húsvéti népzenei foglalkozásra hívnak kicsiket és nagyokat egyaránt. A tartalmas délelőtt eseményeinek a szálloda és Vigadó közösségi terei adnak otthont, de a látogatók felfedezhetik maguknak a Grand Hotel Glorius szolgáltatásait is. – Megismerhetőek lesznek a szobáink, az éttermünk nyújtotta lehetőségek, fel lehet látogatni a tetőteraszra és szívesen állunk rendelkezésre a szállással, rendezvényszervezéssel kapcsolatban felmerülő kérdéseknél is – tudtuk meg Tokody Pétertől. A sales manager elmondta, szeretnék, ha minél többen megismernék és közvetlenül szereznének információkat a szállodáról. A nagypénteki családi délelőtt erre egy jó alkalom, de aki csak egy kellemes időtöltésre vágyik, annak is bátran ajánljuk a programot, amelyen a fentieken túl apró meglepetés és limonádé is garantált.