Hírek

Jó reggelt, Makó!

Megkezdődött a tavaszi utcafórumok sorozata, Kövegy és Földeák várja a falusi csok hatását, felszólítást kapott a Deák Ferenc utca kivitelezője az önkormányzattól – tegnap erről is olvashattak, mutatjuk!

Nyolc határsértőt találtak egy kisteherautóban Csanádpalotánál: az ügyben a román hatóságok járnak el. Országos versenyeken bizonyítottak a Galamb diákjai: a makói iskola diákjai közül többen felmentést is kaptak az elért eredményeknek köszönhetően. Kiengedték a börtönből a makói herbálárusokat: bilincsben vitték őket, de szabadon távozhatott a Szegedi Törvényszékről a makói házaspár.

Kövegy és Földeák is pezsgést vár a falusi csoktól: nem csak a település lélekszámának gyarapodását, de az üres vagy romos házak eltűnését is várják a kistelepülések. Kisfiával együtt tűnt el egy magyarcsanádi anya: március 23-án távozott el otthonról az anya. Megkezdődtek a tavaszi utcafórumok: az idei év első utcafórumán Farkas Éva Erzsébet az Európai Parlamenti választásokon való részvétel fontosságáról és a városi fejlesztésekről beszélt.

Lázár János országgyűlési képviselővel készült interjú: aki politikával foglalkozik, annak nem csak a cipője orráig kell tudni látni. Felszólítást kapott a Deák Ferenc utca kivitelezője az önkormányzattól: az Építészmester Zrt. az önkormányzat álláspontja alapján nem megfelelően végzi a kertészeti munkákat a térrehabilitáció során, ezért felszólították a szerződés szerinti teljesítésre.

Tegnap kiégett a Notre-Dame székesegyház Párizsban: a lángokat késő este tudták megfékezni a tűzoltók, a kár hatalmas.

A napot kezdjük David Guetta és Anne-Marie közös számával: