Színes Térség Top

Koltai Róbert megnevettette és megsírattatta kiszombori közönségét

Hol nevetett, hol sírt péntek este a kiszombori Ady Endre Művelődési Ház közönsége. A költészet napja alkalmából ekkor adott nagyszerű műsort Koltai Róbert, az ország egyig legkedveltebb művésze.

Koltai Róbert a Lerajzolom percek alatt című zenés, verses, humoros önálló, az Ady Endre Művelődési Ház szervezésében megrendezett estjén felcsendültek olyan régi sanzonok, mint például a Sose halunk meg című filmből a Nagy utazás, vagy például az Patika című tévésorozatból ismert a Vigyázz rám, illetve az Olyan szépek voltunk.

De elhangoztak örök érvényű igazságok, humoros történetek, kabaréjelenetek, paródiák és a magyar irodalom legszebb versei is egyaránt. A közönség az egyik pillanatban a hasát foghatta a nevetéstől, a másik pillanatban már a könnyeket kellett visszatartania.

navigate_before
navigate_next

De a zsúfolásig megtelt nézőtéren ülők igazán hálásak volt mindenért. Az előadás végén vastapssal búcsúztatták a Jászai Mari-díjas színművész, filmrendező, érdemes művészt, aki az eredetileg ígért egy óra helyett kétórás, lendületes programmal ajándékozta meg a nagyérdeműt. A műsor végén pedig készségesen állta a rajongók és az autogramért sorban állók tömegét.

Koltai Róbert később megjegyezte, hogy nagyszerű, értő közönség voltak és ennek köszönhetően új dolgok is születhettek a kiszombori színpadon.