Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Tavaszi Művészeti Gálát szervezett a Makói Óvoda, új vezetőt köszöntött a Nefelejcs Népdalkör, szivacskézilabda bajnokságnak adott otthon Makó – tegnap erről is olvashattak, mutatjuk!

Pénteken Szakmák Éjszakája volt a Návayban: több százan vettek részt a rendezvényen. Tavaszi Művészeti Gálát szervezett a Makói Óvoda: a jegyek bevételéből az intézmények játszórészét fejlesztik. 350 literes bográcsban készült a pótnagyik gulyása: a tavalyi év után idén ismét meleg étellel készültek a pótnagyik a húsvét közeledtével.

160 gyerkőc szivacskézilabdázott Makón: 11 településről közel 30 csapat részvételével rendezték meg a programot. Új vezetőjét köszöntötte a Nefelejcs Népdalkör a Népzenei Találkozón: Kabai Lajosné 2018. december 31-ével mondott le tisztségéről, a mai napon pedig ünnepélyes keretek közt adta át Fekete Sándornénak. Lázár János összegyűjtötte az elmúlt egy év legjobb pillanatait.

Lázár János összegyűjtötte az elmúlt egy év legjobb pillanatait – Makó Híradó

Leghumorosabb videóját tette közzé a Facebook-oldalán a térség országgyűlési képviselője. A sok munka mellett néha egy kis komolytalanság is belefér.

Az előrejelzések szerint marad az esős, hűvös nap vasárnap nap: délelőtt 7, délután 15 fokig melegszik a hőmérséklet.

A napot kezdjük egy Tankcsapda számmal!