Színes Térség

Apátfalván húsvét után lesz a beiratkozás

Már készülhetnek az apátfalvi szülők a gyermekük bölcsődei, óvodai beiratkozására. Április végén és május elején négy nap is lesz rá lehetőségük.

Az apátfalvi képviselő-testület legutóbbi ülésén határozta meg, mikor is tartsák a helyi óvoda és bölcsőde beiratkozási idejét és egyben jóvá hagyta a két intézmény beiskolázási tervét.

A képviselő-testület döntése szerint az óvodai beiratkozást április 25-én, azaz csütörtökön reggel 8 és délután 4 óra, illetve április 26-án, azaz pénteken reggel 8 és délután 4 órakor tartják. Aki ekkor nem ér rá, az ne búslakodjon a leendő óvodás gyermekét május 6-án, azaz hétfőn reggel 8 és délután 4 óra között is beírathatja az oviba. Megteheti ezt az összes fent említett napon a Bíbic Egységes Óvoda- Bölcsőde Maros utca 43. szám alatti épületében.

A bölcsődei beíratást április 29-én és 30-án, azaz hétfőn és kedden reggel 8 és délután 4 óra, illetve május 7-én 8, azaz kedden és szerdán reggel 8 és délután 4 óra között ugyancsak a Bíbic Egységes Óvoda- Bölcsőde Maros utca 43. szám alatt tartják. A beiratkozáshoz szükség lesz a beíratandó gyermek születési anyakönyvi kivonatára, a közösségbe lépéshez való orvosi igazolásra, a gyermek TAJ-kártyájára, a gyermek lakcím igazolványára, a szülőszemélyi igazolványára és lakcímkártyájára.