Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Ismét rászorulóknak fognak főzni, bemutatkozott a Partszakasz Művészeti Egyesület, bölcsi lesz a régi kiszombori iskolából – többek között ezekről is olvashattak tegnap, mutatjuk!

Folytatja az elmúlt egy év munkáját összegző videóinak sorát a térség országgyűlési képviselője: a kampányban azt ígérte, sokkal szorosabban tartja a kapcsolatot a körzetéhez tartozó településekkel, ha megválasztják. Pulitzer Józsefről emlékeztek meg Makón: erről Farkas Éva Erzsébet is posztolt közösségi oldalán.

Ismét rászorulóknak főznek szombaton: hatszáz embert várnak a Makói Pótnagyik a hétvégén babgulyással. Bölcsőde lesz a régi kiszombori iskolából: már elkészült az új épületrész alapja, és a régi épület átalakítása folyik a Rákóczi utcán. Lelkes tagokból áll a Kerekes Márton Népdalkör és Citerazenekar: minden fellépésével nagy sikert arat a leggyakoribb népi hangszeren játszó, hét citerásból és tizenegy énekesből álló apátfalvi együttes.

Bemutatkozott a Partszakasz Művészeti Egyesület:

Bemutatkozott a Partszakasz Művészeti Egyesület a makói közönség előtt – Makó Híradó

Értékek címmel nyílt meg a Partszakasz Művészeti Egyesület kiállítása a Hagymaházban szerda délután: a tavalyi évben alakult egyesület ezzel a tárlattal mutatkozott be a makói közönség előtt.

Marad a meleg záporokkal, zivatarokkal: ehhez párosulhat akár 19 fok is.

A reggelt kezdjük az egy éve elhunyt Avicii dalával: