A hagyományokhoz híven idén is megszervezték a a JUGYU-napot a makói Juhász Gyula Református Gimnázium és Szakképző Iskolában. Az osztályok vicces videókkal és táncprodukciókkal készültek, majd különböző témájú előadásokon vehettek részt.

Tegnap a szórakozásé volt a hangulat a Juhász Gyula Református Gimnázium és Szakképző Iskolában. Ahogy Kovács Tibor igazgatótól megtudtuk, azért is szervezik meg ezt a napot, hogy a végzősök kicsit ki tudják fújni magukat az utolsó megmérettetés előtt. Nemcsak ők, hanem más osztályok is különböző poénos csoportvideókkal és táncos produkciókkal készültek, amelyeket a zsűri értékelt. A Kálvin Téri Református Általános Iskola ugrálóiskola tagjai is bemutatkoztak a gimnazisták előtt.

– Mivel a 9. és 10. osztályosok lemaradtak a végzősök finálé produkciójáról a szalagavatón, így most is előadják a ballagók ezt a táncot – mesélte az igazgató.

A nap során különféle előadásokon vehettek részt a diákok: így bemutatót tartott masszőr, mezőgazdász, néptáncos, de a makói média is felvonultatta magát, köztünk portálunk is. A nap folyamán főzőversenyen mérhették össze az osztályuk a gasztronómiai tudásokat – saláták, bográcsosok és grillételek is készültek az udvaron. Ezeket is értékelték tanáraik.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest