Színes

A tavaszi szünetben nyit a Kalandpart, a Lombkorona sétány már bejárható

A kellemes, tavaszi időben egyre többen töltik szabadidejüket a Maros közelségében, ráadásul a Lombkorona sétány is megnyitotta kapuit, hamarosan pedig a Maros Kalandpartot is felfedezhetik a partra látogatók.

Van, aki gyalog, mások kerékpárral vagy görkorcsolyával teszik meg az utat, többen a kutyáikkal érkeznek, de a futók sem hagyják ki a lehetőséget, hogy a természet közelében legyenek a kellemes időben. Evelinék is görkorcsolyát ragadtak, ráadásul kutyájuk is velük tartott az út során. Mint elmondták, most jöttek először így, de szeretnének majd többször is kinézni a Maros-partra.

Ráadásul áprilisban a Lombkorona sétány is megnyitotta kapuit: hétfőtől vasárnapig, minden nap 8 és 18 óra között látogatható a sétány, a csúszda viszont jelenleg még zárva tart, májusban nyit meg, amikor is pénteken és szombatonként 10 és 19 óra között lesz használható.

A Maros Kalandpart felfedezésére sem kell sokat várniuk azoknak, akik programot keresnek, hiszen a tavaszi karbantartást követően a szünetben, azaz a jövő hét során már bejárható lesz a pálya. A part rész viszont már most is besétálható, és a büfé is nyitva tart.