Térség

Mától Vásárhelyen rendel a földeáki fogorvos

A földeáki Egészségház és az orvosi rendelő felújítása miatt mától a hódmezővásárhelyi Fontana Egészségcentrumban zajlik a földeáki fogorvosi rendelés.

Az épület felújítása miatt a doktornő kipakolta a rendelőt, így március vége óta nem lehetett helyben fogorvoshoz menniük a földeákiaknak. A rendelés szüneteltetése a március 27-i testületi ülésen is téma volt. Akkor Hajnal Gábor polgármester azt az ígéretet tette – miután kiderült hogy a faluban nincs a rendkívül szigorú előírásoknak megfelelő hely a fogorvosi szék elhelyezésére, azaz a rendelés alapfeltétele megteremtésére -, hogy felveszi a kapcsolatot a vásárhelyi Fontana egészségcentrum tulajdonosával, hogy a rendelésnek ott kapjanak helyet.

A tárgyalásoknak köszönhetően a földeákiak számára a fogászati rendelés mától Hódmezővásárhelyen, a Fontana egészségcentrumba, azaz az Ady Endre utca 5. szám alatt zajlik a rendelés, hétfőnként reggel 8 és déli 12, szerdánként délután fél 3 és fél 7, míg csütörtökönként délelőtt 9 és déli 12 óra között. Bejelentkezni a 30-316-3137-es telefonszámon kell.

Az Egészségház és az orvosi rendelő felújítása várhatóan június végére fejeződik be.