Hírek Kék hírek Makó Ország-világ

Két helyen is gázolás történt Makón

A délelőtt folyamán két helyszínen is baleset történt Makón: az egyik esetnél mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.

A reggeli órákban a Szegedi utcában, a volt városházánál lévő körforgalomnál történt kerékpáros gázolás: egy szemtanú portálunknak elmondta, a biciklin két fiatal lány utazott, majd  zebrán tekerve nekihajtottak a Honda Civicnek, amely nem adott nekik elsőbbség. A csomagtartón utazó fiatal rárepült az autó motorháztetőre, majd onnan esett a földre.  A helyszínre a mentők is megérkeztek és egy sérültet láttak el.

navigate_before
navigate_next

Később, a Szegedi utcában történt baleset közel a Kölcsey utcai buszmegállónál. A sebesült olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy mentőhelikopterrel szállították a szegedi klinikára, miután a mentősök stabilizálták az állapotát.

Az Országos Mentőszolgálat közleményt adott ki a két esetről:

Makón személyautó sodort el egy gyalogost és egy kerékpárost. Mivel egyiküknél felmerült a gerincsérülés lehetősége, az esetkocsi Szegedre kezdte meg a transzportot. Menet közben azonban újabb gázolásba futottak. Az esetkocsi azonnal megkezdte a súlyos sérült ellátását, és a szentesi mentőhelikopter segítségét kérte, akik pillanatok alatt a landoltak a helyszínen. Végül minden sérültet stabil állapotban szállítottak kórházba mentősök.