Hírek Makó Sport

Fontos győzelmet arattak a makói labdarúgók Szekszárdon

Az M-Foci Kft. 1-0-ra nyert a Szekszárdi UFC vendégeként az NB III közép csoportjának a 22. fordulójában – számol be a makoifoci.hu.

Az első félidőben nem tudtak komoly helyzeteket kialakítani a makóiak, míg a hazaiak legveszélyesebb lövését hárította a sérüléséből visszatérő Füstös Krisztián. Az első játékrész 0-0-val végződött.

A szünet után tovább küzdöttek a Maros-partiak, ami meghozta a gyümölcsét. A 70. percben egy szabadrúgást követően Tamaskó Ádám a kapuba bólintotta a labdát, ami három pontot ért a vendégeknek.

– Akadtak hibák a mai mérkőzésen is, ám nem szabad elégedetlenkednünk, hiszen fontos győzelmet arattunk. Lépésenként igyekszünk javítani a hibáinkon, a fiúk odatették magukat a hétközi edzéseken és ez meglátszik az eredményen is. Gratulálok a csapatnak, amely a végsőkig küzdött! – értékelte a találkozót Kolozsvári János, az M-Foci Kft. vezetőedzője.

A bennmaradásért küzdő makóiak először nyertek a tavaszi idényben. A szintén kieséstől menekülő Paks II és Hódmezővásárhely vereséget szenvedett, így a Maros-partiak a sereghajtó pozícióból feljebb lépnek a 14. helyre a tabellán.

 

Forrás: makoifoci.hu | Borítókép: illusztráció