Hírek Makó Sport

Új tagokkal bővült a MR Power Sportegyesület

Alig egy éve alakult meg Makón a MR Power Sportegyesület, ahová azokat a sportkedvelőket várják, akik szeretnének verseny-, vagy hobbiszinten mozogni. Az egyesület fő profilja az erőemelés, ezért is választják őket sokan.

A makói erőemelők szeretnék a sportágukat, illetve magát a sportolást, sportolás elkezdését népszerűsíteni, ezért is vesznek részt számos hazai és nemzetközi versenyen a MR Power Sportegyesület tagjai. Majoros Róbert, az egyesület alapítója elmondta: a létszámuk jól alakul, egyre többen érdeklődnek a sport iránt. December óta a Facebook-on is megtalálhatóak.

– Aki csatlakozni szeretne, az nyugodtan keressen meg minket a Facebook-on: egy üzenet is elég, és mi minden információt megírunk az érdeklődőnek – fogalmazott Majoros Róbert.

Az egyesület közel egy éve alakult meg és az elvárásokon túl teljesítenek: most már 20 fővel működnek.  Egyre több versenyen tudják Makó hírnevét öregbíteni az erőemelők – már gőzerővel készülnek az újabb megmérettetésekre, például a Magyar Professzionális Erőemelő Liga Kupán a terv szerint közel 10 fővel vesznek részt. A MR Power Sportegyesület sportolói a támogatók nélkül nem lennének ennyire sikeresek: az erőemelőket a Kyra Tax Könyvelői es Adótanácsadói iroda, a Bálint Optika, a Szabóméz, Kiss Attila egyéni vállalkozó, a Hanki-Ker Kft., a M-Profil 2000 Kft. és a Colosseum Gym támogatja.