Makó Színes

Egy makói lány is versenybe száll a Miss Alpok Adria Szépségversenyen

Április hatodikán, szombaton kerül megrendezésre a Miss Alpok Adria Szépségverseny & Megye Szépe Döntő a Hagymatikumban, ahol 11 lány – köztük egy makói hölgy is – bemutatkozik a háromfordulós versenyen.

Farkas Attila, a verseny szervezője portálunknak elmondta: a 19 megye döntőiből az első helyezettek jutnak tovább az országos döntőbe, amely Budapesten kerül megrendezésre április végén. Az országos döntő első két helyezettje pedig további hat ország döntőseivel versenyezhet.

– 11 lány fog a megyei döntőben szerepelni, javarészt szegediek, van egy kiskunhalasi, egy kübekházai, illetve van egy makói versenyző is, tehát a hazai pálya is képviseltetve lesz – emelte ki Farkas Attila.

navigate_before
navigate_next

A 11 versenyző, köztük a makói Stachó Natália – kattintson a teljes képekért!

A háromfordulós versenyen elsőként az outfit bemutató kap helyet, ahol farmerben és a főszponzor, a Hagymatikum topjában jelennek meg a lányok, ezt egy fürdőruhás bemutató követi, majd estélyi ruhában fognak szerepelni.

– Ami kuriózum, hogy az estélyi ruhás bevonulásokat a szentesi vízilabdacsapat férfitagjai fogják segíteni, ők vezetik fel a lányokat a színpadra – árulta el a szervező, aki kérdésünkre azt is elmondta, miért választották a Hagymatikumot.

– Nekünk impozáns volt ez a helyszín, Makovecznek az organikus építészete méltóképp tud egy ilyen versenynek helyszínéül szolgálni – fogalmazott Farkas Attila, aki mint elárulta, régóta ismeri a Hagymatikum igazgatóját, hiszen mindketten makóiak eredetileg, és szerettek volna a városnak ezzel valami pluszt adni.

A hét országot átfogó döntő is hazánkban kerülhet megrendezésre, hiszen felkérték őket, hogy szervezzék meg a jeles eseményt, amelyre – mint megtudtuk – valószínűleg igent is fognak mondani. Ennek kapcsán Farkas Attila szólt arról is, hogy lokálpatriótákként szeretnék ugyanebben a régióban; Szeged, Vásárhely, Makóban gondolkodva megszervezni.

– Itt azért 50 versenyzőről beszélünk, akikkel a teljes stáb jön, illetve a hozzátartozók, tehát egy elég jó turisztikai, idegenforgalmi fejlődést hozhat bármelyik városba – emelte ki.