Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Autós-motoros felvonulással köszöntötték a tavaszt Makón, bűntény volt ismét terítéken a Gloriusban, tavaszköszöntőt tartottak a Hagymatikumban, bejárták a szülők és a gyerekek az Erdélyi püspök utcai óvodát is – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

A hagyományokhoz híven idén is megrendezték a Tavaszköszöntő autós-motoros felvonulást a városban. Szinte kicsinek minősült a Hollósy Kornélia utcai parkoló. A több tucat járműtulajdonos a gumikat és az üzemanyagot nem kímélve pörgették fel a szombati napot.

Izgalmakban nem volt hiány március utolsó szombatján a Grand Hotel Gloriusban. A nagy népszerűségnek örvendő Gyilkosság a vacsorán program újabb rejtélyes esetét oldhatták meg a vállalkozó szellemű vendégek a makói négycsillagos szálloda Vigadójában.

A farsangi és a húsvéti ünnep között egy fiatalos, tavaszköszöntő programot szerveztek a Makói Hagymatikum Gyógyfürdőben a tegnapi napon: a délután során a kreatív sarok mellett zenés kívánságműsor is volt, de fellépett a Pumpkins Trió is.

A Kálvin téri, a Hold utcai, és a Kassai utcai után szombaton az Erdélyi püspök utcai óvoda is megtartotta a nyílt napját, ahol a szülők a beiratkozás előtt tájékozódhatnak az intézményekről. Emellett a Bárka Református Óvoda is megnyitotta kapuit, ahol megtudtuk: a szülők a végső döntés előtt több óvodát is megnéznek, és jellemzően a plusz szolgáltatások után érdeklődnek.

– A magyar termékekkel és a magyar eladókkal való egyetlen találkozás helyszíne lassan csak a piac. Ezért kell minden városban lennie egynek! – írja közösségi oldalán a térség országgyűlési képviselője a tegnapi napon feltöltött videójához, amelyben a piac fontosságára és szerepére hívja fel a figyelmet.

A mai napot pedig a Quimby dalával indítjuk!