Izgalmakban nem volt hiány március utolsó szombatján a Grand Hotel Gloriusban. A nagy népszerűségnek örvendő Gyilkosság a vacsorán program újabb rejtélyes esetét oldhatták meg a vállalkozó szellemű vendégek a makói négycsillagos szálloda Vigadójában.

Az utolsó csepp című előadás ismét sokakat vonzott a vacsora asztal mellé a Gloriusban. Ez nem csoda, hisz a makóiak és a térségben élők már rutinos nyomozónak számítanak, három korábbi szövevényes gyilkossági ügyet már sikeresen felgöngyölítettek. Ezúttal a detektív társaságoknak egy mérgezéses esetet kellett megoldaniuk, amely szokás szerint bőven adott okot a fejtörésre, de számos humoros pillanatot is tartogatott.

Ezúttal is a Vacsoraszínház tagjai fonták a történet szálait és hol bonyolították, hol segítették annak kibogozását. A társulat több mint nyolc esztendeje ápolja az alapvetően olasz gyökerekkel bíró műfajt. Célkitűzésük, hogy komplex, de mégis rendhagyó színházi élményt nyújtsanak az érdeklődőknek. Ezek az alkalmak rendkívül közvetlenek, amelyeken a színészeknek nagy szükségük van az improvizációs készségükre, hiszen a néző bármikor kérdezhet és közbeszólhat, amire rögtön kell reagálniuk úgy, hogy a szerepükből ne essenek ki. Ezért soha nincs két egyforma előadás, hisz ahány vendég, annyi reakció és végül különböző teória születik. Makón a társulat tagjai már több ügyet mutattak be és a vendégek közt akadt olyan, aki szinte minden eddigi nyomozáson jelen volt. – Négy alkalmon voltunk már és előfordult, hogy nagyon közel jártunk a megfejtéshez. Igazán tetszik a program interaktivitása és az, hogy nagyon jól összehozza az embereket; korábban nem ismert vendégekkel is jól össze lehet barátkozni a közös feladat során – tudtuk meg dr. Lakatos Lajos Sándortól, aki feleségével, Annával és barátaikkal vállalkoztak az újabb eset megoldására.

Baloginé Kovács Andrea viszont most először vágott bele családjával a kalandba, amely elé várakozással tekintett. – Céges rendezvények okán már többször jártam a Gloriusban és most meg akarjuk ismerni ezt a lehetőséget is. Szeretjük a krimiket, szívesen próbáljuk ki magunkat ebben a műfajban – avatott be motivációiba.

A jókedvű asztaltársaságok nem csak egymással, de az idővel is versenyeztek az este folyamán, sokféle elképzelés született a megoldásra vonatkozóan. De amiben bizonyára közös véleményen voltak, az, hogy az egyes jelenetek közt pazar étkeket fogyasztottak, hat fogásból álló menüsor fokozta az élményeket . Így tehát krimi, színház, társasjáték és nagyszerű kulináris pillanatok kombinációját kapták a vendégek ezúttal is a makói négycsillagos szálloda Vigadójában, és talán nem titok, a program végére sikerrel oldották meg ezt a bűnügyet is.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest