A farsangi és a húsvéti ünnep között egy fiatalos, tavaszköszöntő programot szerveztek a Makói Hagymatikum Gyógyfürdőben. A délután során a kreatív sarok mellett zenés kívánságműsor is volt, de fellépett a Pumpkins Trió is.

A remek időjárásnak köszönhetően sokan választották a kültéri termálmedencét a Makói Hagymatikum Gyógyfürdő Tavaszköszöntő programján. Ahogy Lajtosné Papp Noémi, a marketingcsoport vezetője elmondta, szerettek volna egy olyan könnyed hangulatú rendezvényt szervezni a farsangi és húsvéti időszak között, amelyen a családok, baráti társaságok és minden korosztály jól érezheti magát.

A délután során zenés kívánságműsor keretén belül lehetett dalokat kérni, a gyerekek számára kreatív foglalkozásokat és gyermekmegőrzést szerveztek. A vízi tornát is kipróbálhatták a fürdőzők: a Nippon Zengon vehettek részt. A jó hangulatról a Pumpkins Trió gondoskodott, akik nem először léptek fel a fürdőben. Este habpartival várták a vendégeket, ahol DJ Nacsa Norbi pörgette a legjobb slágereket.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest