Ahogy korábban beszámoltunk róla, Apátfalván júniusig 18 baba fog születni. Négy újszülöttet Szekeres Ferenc polgármester és Kiszely János Pálné alpolgármester köszöntötte péntek délelőtt.

Szekeres Ferenc polgármester szerint egy település jövője a gyermekekben van: ezért is döntött úgy tavaly az apátfalvi testület, hogy minden újszülött és családja 40 ezer forint értékű babakötvényt kap, amelyet készpénz formájában adnak át. Az újdonsült szülők örömmel veszik ezt a segítséget, mindenhol jól jön a támogatás. Pénteken négy családnál járt a polgármester és az alpolgármester.

Kovács Péter Pálné és Kovács Péter Pál harmadik gyerekeként született meg a kis Bianka február 2-án. Katikától, az édesanyától megtudtuk, a 9 éves Jázmin és a 12 éves Márk nagyon sokat segít, Bianka nővére már jobban is pelenkáz, mint az édesapa. Kati hozzátette, a 40 ezer forintnak már megvan a helye: pelenkát, tápszert és más mindennapi használati eszközt fognak vásárolni a pénzből.

Klembucz Bianka és Szigeti István február 3-án váltak szülőkké: a kis Rebeka Mira remek baba, annak ellenére, hogy hajnalban született. Bianka elárulta, még nehéz beleszokni az új élethelyzetbe, de István sokat segít.

Pénzes Annabella február 18-án született, Mácsai Beatrix és Pénzes Arnold gyermekeként. Az édesanya elmondta, három héttel hamarabb született a kis Annabella, de nagyon jól van: egészséges baba, aki nagyon szereti a hasát. Patrik és Luca már nagyon várta a kishúgokat – a nővére olyan, mint egy bébiőr.

Fejes-Bodrogi Zalán Bendegúz még január 23-án született Makón. Bodrogi Ágnes, az édesanya a mindennapokról elmesélte, hogy jól telnek: a kisfiú eszik és alszik. Zalán Bendegúz a harmadik gyermek a családban, van egy bátyja, Ádám és egy nővére, Virág. A nagyobbak segítenek az édesanyának, így könnyebb helyzetben van.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest