Hírek Makó

Újabb elismerés a Hagymatikumnak

Ünnepélyes keretek között mondott az Országos Mentőszolgálat köszönetet, azért amit az emberek életbiztonságáért tesz a fürdő és átadták az Élet Mentő Pont címre feljogosító oklevelet – adta hírül a Makói Hagymatikum Gyógyfürdő. 

A Hagymatikumot üzemeltető Makói Gyógyfürdő Zrt. teljesítette az Élet Mentő Pont minősítésének feltételeit, a vendégek által használt közösségi területen dolgozók rendelkeznek életmentési- és elsősegélynyújtói ismerettel, megfelelt az előírásoknak és saját defibrillátor is van a létesítményben.

– Fontos ez az elismerés, büszkeséggel tölt el bennünket, de a legnagyobb öröm, hogy biztonságban tudnak kikapcsolódni nálunk a vendégeink. Az esemény helyszíne a Mentőpalota díszterme volt Budapesten, ahol Gergely Gábor igazgatóság elnöke vette át a megtisztelő dokumentumot a Hagymatikum stábja nevében 2019. március 26-án délután”- mondta el Lajtosné Papp Noémi, a fürdő marketing csoportvezetője.

 „Az Élet Mentő Pont márkanév egy olyan, társadalmi felelősségvállalást tükröző értéket jelenít meg, amit a birtokosa az emberek életbiztonságáért képvisel. A kezdeményezés célja, hogy a márkához csatlakozó cégek, vendéglátóhelyek, üzletek, sport-létesítmények, szolgáltatók teremtsék meg az azonnali életmentés feltételeit arra az esetre, ha valaki éppen ott kerül hirtelen életveszélybe, például hirtelen szívmegállás miatt újraélesztésre szorul.”