Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

17 milliót spórolt a Galamb, látogatási tilalom van az egyik makói idősek otthonában, elutasította a bíróság az egykori apátfalvi alpolgármester keresletét – tegnap ezekről is olvashattak, mutatjuk!

Makói vereség Békéscsabán: a csapat nehéz helyzetben utazott el a békéscsabai mérkőzésre. 17 milliót spórolt egy év alatt a Galamb: ezt a felújításoknak köszönheti az intézmény. Farkas Éva Erzsébet polgármester és Hadik György képviselő tegnap délelőtt Mándokiné Török Annánál: az idős asszony tiszteletreméltónak gondolja a 70 ezer forint értékű utalványt, amelyet kapnak a makói szépkorúak.

Testületi ülés volt Nagylakon: a grémium arról is döntött, hogy húsvéti sonkát kap mind a 200 nagylaki család. Látogatási tilalom van a Batthyány utcai idősek otthonában: információnk szerint calicivírus-fertőzésre kértek vizsgálatot az intézményben. Késő délután Apátfalván is testületi ülés volt: mint kiderült, elutasította a bíróság a volt apátfalvi alpolgármester keresetét. Nyugdíjas találkozó lesz a Hagymatikumban: Szilágyi Annamária és Kiszely Zoltán lép fel a délután során.

Ma is marad a borongós idő 11-13 fokkal.

A napot kezdjük egy Nina Nesbitt számmal!

Borítókép: Pixabay.