Makó Színes

Egyre népszerűbbek a Hagymatikum nyugdíjas találkozói

Idén először szervezett nyugdíjas találkozót a Makói Hagymatikum Gyógyfürdő: ahogy az elmúlt években is, idén is kezdeményes jegyekkel fürdőzhettek ma a szépkorú vendégek. Nemcsak a térségből, hanem az ország másik feléből is érkeztek a Tavaszi Nyugdíjas Találkozóra.

Igazi kényeztető napot tarthattak azok a nyugdíjasok, akik részt vettek a Makói Hagymatikum Gyógyfürdő Tavaszi Nyugdíjas Találkozóján: a nap folyamán masszás kezeléseket, elektroterápiát és a gyógytorna szolgáltatások is kipróbálhatták a szépkorú vendégek, továbbá a Magyar Vöröskereszt munkatársai különböző egészségügyi szűréseket is végeztek, de hallásvizsgálaton és Bemer-terápián is részt vehettek az érdeklődők.

Lajtosné Papp Noémi, a Hagymatikum marketing csoportjának a vezetője elárulta: 2012 ősze óta évről évre megrendezik a Nyugdíjas Találkozót – ma már évi négy alkalommal -, amely ma már nem csak a makói és térségi nyugdíjasok körében népszerű, hiszen a határon túlról is érkeznek vendégek. A mai alkalomra egy 50 fős Komárom-Esztergom megyei társaság is a makói gyógyfürdőt választotta.

navigate_before
navigate_next

A délelőtt során Molnár Lászlónak köszönhetően zenés időutazáson vehettek részt a vendégek, majd 2 órától a Szegedi Nemzeti Színház két művésze, Szilágyi Annamária és Kiszely Zoltán szórakoztatta a közönséget.