Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

A Költészet Világnapját ünnepeltük tegnap, Czirbus Gábor már házhoz viszi a húsvéti utalványokat, Maroslelén épület kerékpáros pihenő – tegnap ezekről is olvashattak! Mutatjuk!

Makói költők verseivel ünnepeltük a Költészet Világnapját: Lator Lászlótól, Turi Tímeától és Janáky Mariannától olvashattak műveket. Ismét lesz Gyilkosság a vacsorán a Gloriusban: szombaton bárki detektívvé válhat és megoldhat egy rejtélyes bűnügyet vacsora közben. Maroslelén alakítottak ki kerékpáros pihenőt: a kerékpárosok pihenésére is gondoltak a tervezés során.

Névadójukról emlékeztek meg a szikszaisok: az 5. B osztály mutatta be a református lelkész életét és munkásságát diáktársaiknak. Meghatódott a közönség a földeáki Aranyanyu esten: kis híján szűknek bizonyult a földeáki községháza házasságkötő terme az estnek. Nemcsak a kutyásoknak kedvez a város felelős ebtartásra ösztönző koncepciója: Kardos László kutyatenyésztő, a Marosmenti Kutyások Egyesületének elnöke szerint a kutyafuttatók legalább annyira fontosak lehetnek a lakóknak, mint a gazdáknak.

Czirbus Gábor alpolgármester már házhoz viszi a húsvéti utalványokat: a gyógyszertárakban is felhasználható a 70 év felettieknek járó Edenred kártya. Lázár János országgyűlési képviselő Kövegyen tartott fogadóórát.

A falusi CSOK volt a sláger Lázár János kövegyi fogadóóráján – Makó Híradó

Az országgyűlési képviselőt tízen keresték fel, akadt köztük, aki a fővárosból érkezett.

A hétvége jó időt ígér számunkra: ma 18 fok is lehet, de szombatra 20 fokot jósolnak az időjósok.

A napot kezdjük egy Robin Schulz számmal!