Hírek

Soros és a liberálisok a lengyel társadalmat is átformálnák

Figyelemreméltó elemzés jelent meg egy lengyel lapban arról, milyen sorsot szán a közelgő európai parlamenti választások után Soros György hálózata, illetve politikai hátországa, a liberális baloldal a nemzetállami gyökereikbe kapaszkodó közép-európai államoknak.

Soha nem volt még ekkora tétje az EP-választásoknak, mint 2019-ben. A kontinens és a nemzetek jövője forog kockán, történelmi voksolásra készül Európa – ez derül ki abból a kitűnő tanulmányból, melyet a Sieci lengyel lapban publikált Konrad Kolodziejski.

A szerző rámutat: minden jel szerint a közelgő EP-választásokat arra használná ki a liberális baloldal, hogy átalakítsa, gyökerestől átformálja a lengyel társadalmat. A háttérben pedig természetesen Soros György, a milliárdos spekuláns és a hozzá kötődő hálózat, az NGO-k és a különféle álcivil szervezetek mozgatják a szálakat. A forgatókönyv súlyos veszélyeket rejt magában a lengyel nemzet számára.

Tehát Soros György nemcsak Magyarországot támadja, de a V4-es szövetséges Lengyelországot sem kíméli.

Konrad Kolodziejski bemutatja: Soros György immár Lengyelországban is egyre aktívabban van jelen, rendkívüli mértékben erősítette és erősíti befolyását. Ami a jelenlegi hatalom és a nemzeti irányvonal elleni rombolásban ölt testet. A balliberális újságnak, a Gazeta Wyborczának nemrég nyújtott támogatása mellett – kapaszkodjanak meg – nem kevés pénzzel járul hozzá a lengyel kormány ellen dolgozó liberális közegek, szervezetek tevékenységéhez is.

A szerző szerint a lengyel nemzet sorsa a tét abban a harcban, melyet a nemzeti-konzervatív erők vívnak a globalista, bevándorláspárti, Soros által kistafírozott liberálisokkal. Ennek a küzdelemnek az egyik jelentős állomása lesz az EP-választás, ahol eldől, Európa megmarad-e európainak, és Lengyelország megmarad-e lengyelnek. A harc arról is szól, megmaradnak-e a hagyományos értékek az egyes társadalmakban, vagy a korlátlan szabadosság elvei mindent felülírnak – ez utóbbi Sorosék terve.

A közép-európai államoknak résen kell lenniük, hiszen a tőzsdespekulánsnak semmi sem drága, nem sajnálja a pénzt céljai elérése érdekében. Kolodziejski emlékeztet, a Soros-hálózat nem kevés forrást fektetett például abba a kampányba, mellyel elérte, hogy a katolikus Írország eltörölje szigorú abortuszszabályozását.

Soros György lengyelországi manővere kísértetiesen emlékeztet arra, amilyen módszerekkel a magyar polgári, keresztény, konzervatív, jobboldali kormányzatot is igyekszik besározni és ellehetetleníteni. Az európai politikai színtéren és a hazai politikai életben is megvannak ehhez az aknamunkához a jól fizetett, rövid pórázon tartott balliberális aktivistái, emberei, valamint jogvédőnek álcázott álvicil szervezetei és NGO-i. Nem véletlen, hogy az Orbán-kormány hónapok óta tájékoztató kampányok sorával igyekszik felhívni a figyelmet arra, hogy a bevándorláspárti, a multikulturalizmusban, a globalizmusban és az Európai Egyesült Államokban érdekelt sorosisták térnyerése, netán hatalomhoz jutása milyen visszafordíthatatlan károkat okozna az országnak és a nemzetnek. És ezért fontos, hogy az EP-választáson a szavazók a magyar Magyarországra, illetve az európai Európára tegyék az ikszet.