Makó Színes Top

Ismét lesz Gyilkosság a vacsorán a Gloriusban

Interaktív színházi előadással egybekötött vacsoraestre invitálja ezúttal is az érdeklődőket a Grand Hotel Glorius. 2019. március 30-án, szombaton bárki detektívvé válhat és megoldhat egy rejtélyes bűnügyet, miközben csodás étkeket fogyaszt a makói négycsillagos szállodában. Utolsó helyek az Utolsó csepp című előadásra!

A makóiak és a térségben élők már rutinos nyomozóknak számítanak a Grand Hotel Glorius jóvoltából, amely több vacsoraszínházi estet is szervezett a közelmúltban.  A hónap utolsó napján megint nyomozóvá válhatnak és megoldhatnak egy rejtélyes bűnügyet a vállalkozó szellemű vendégek. – Ezúttal egy mérgezéses esetet kell megoldania asztalonként a detektív csapatoknak. Természetesen most is az egyes fogások közt zajlanak majd a kihallgatások és a cselekmény felgöngyölítése, amely fordulatokban és szereplőkben gazdagnak ígérkezik – tájékoztatott Csábi Mihály.

A makói négycsillagos szálloda igazgatója az is elárulta, az izgalmak mellett különleges kulináris élményt is nyújtanak majd. – Tatáros kanapé, sült paprika krémleves, marinált mozzarellanyárs, pirított kacsamell, sügérfilé és erdei gyümölcsös piskótaálom – emelt ki a hatfogásos menüsor részleteiből néhányat a direktor.

Krimi, színház, csodás étkek és társasjáték – mindez egyben várja azokat, akik március 30-án, szombaton ellátogatnak a Grand Hotel Glorius interaktív vacsoraestjére. Bátran ajánljuk a lehetőséget egy kellemes programként, élmény ajándékként vagy meglepetésként mindenkinek.

Jó hangulat és közel háromórányi felejthetetlen szórakozás várja a résztvevőket, akik a szálloda recepcióján jelezhetik még asztalfoglalásukat és kaphatnak bővebb információkat.