Makó Publicisztika

Hinni akarok! – itt az újabb makói összeesküvés elmélet

Mondta annak idején Mulder Scullynak az X-aktákban. Valami hasonló történhet a Makói Csípős szerkesztőségében is, mert továbbra sem tudnak elszakadni az összeesküvés elméletektől. Elvis él!

Fény szűrődött ki a Korona felső szintjének ablakán. Ezzel a szürreális jelenettel kezdődött minden idők legnagyobb összeesküvés elmélete Makón. Úgy tűnt, mintha vélhetően Hegedűs Zoltán és Bálint Gabriella hódmezővásárhelyi képviselőket lettek volna ott valószínűleg.

Minden jel szerint térségi polgármesterek autója is úgy tudjuk ott volt. Könnyen elképzelhető, hogy ugyanazért voltak ott kétségtelenül. Látszólag egyértelmű, hogy valószínűleg a makói fideszes képviselőkkel együtt nyilvánvalóan útmutatást kaptak a jövőre nézve.

Teljesen egyértelmű, hogy információink szerint készülhetünk minden idők legmocskosabb összeesküvés elmélet gyártásaira?

 

 

Csak hogy tisztázzuk:

– Kennedyt a CIA ölette meg

– Elvis Presley él

– a Loch Ness-i szörny létezik

– a mezőgazdasági repülőgépekről pszichoaktív szereket permeteznek

– az igazság odaát van

– az amerikaiak már vagy 80 éve tudják, hogy nem vagyunk egyedül

 

Na jó, de most tényleg, ha esetleg volt is valamilyen megbeszélés: akkor mi van? Ilyen azért viszonylag sűrűn előfordul, ne csináljunk már úgy, mintha ez más pártoknál soha nem történne. Néhány autóból, meg a Koronából kiszűrődő fényből levezetni minden idők legmocskosabb kampányát, na ez bizony elég meredek emberek…

Utóirat: a kérdőjel(!!!!!) NEM megoldás.