Hírek Makó Top

Komolyabb gond nélkül nyílt meg az ideiglenes piac

A rengeteg szervezésnek, egyeztetésnek köszönhetően nem volt fennakadás az átköltözésnél. Körbejártuk az ideiglenes piacot az első napon.

Vásári hangulatúnak nevezték többen az első napon a Hollósy Kornélia utcára ideiglenesen átköltöző piacot, de olyan vásárló is akadt, aki szerint még jobb helyen is van, mint a korábbi. Az autóval közlekedést még szokják a környéken, de kerékpártárolót például simán lehetett találni.

Komoly panasszal egyáltalán nem találkoztunk, sem az árusok, sem a vevők részéről, a szerdai nap ráadásul nem is a legerősebb piacos nap, ám vásárlóban sem volt hiány, amikor reggel fél kilenc környékén ott jártunk.

A piac igazgatójától megtudtuk, az elhelyezéseknél sem volt fennakadás, az árusok pedig az IPOSZ székházban lévő irodába mehetnek kéréseikkel. Kisebb változtatások még lesznek az új helyen, hiszen élesben még csak most vizsgázott az ideiglenes piac, ám ilyen helyzetben nyilván az első nap a legnehezebb. A tapasztalatok alapján így az átmeneti időszak zökkenőmentes lesz.

 

navigate_before
navigate_next