Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Szavalóverseny volt Földeákon, véget ért a Család és KarrierPONT két képzése, nyílt nap volt a Örömsziget Óvodában – tegnap ezekről is olvashattak, mutatjuk!

Forradalmi vértisztító eljárással gyógyítanak Szegeden: a szeptikus betegek túlélési esélyeinek növelésére az országban az elsők között alkalmazzák a CytoSorb-bal végzett vértisztító eljárást. A gyermekvédelem állt a középpontban: az EFOP-1.6.3-17-2017-0003 Csongrád Megyei Felzárkózási és Esélyegyenlőségi Program keretén belül a roma lakosság és a tanyasi lakosság felzárkózását segítő munkacsoportok alakultak. Mezőhegyes ügyeiről tárgyalt Lázár János Orbán Viktor miniszterelnökkel: Lázár János keddi napja a fővárosban indult.

Maroslelei e-hulladékgyűjtés: már nyitás előtt a kapuban toporogtak. Negyven diák vett részt a földeáki szavalóversenyen: 3 kategóriában versenyeztek a helyi iskola diákjai. Nyílt nap volt a Szikszai György Református Óvoda és Általános Iskola Örömsziget Óvodában: az intézményben három pillér van, amely alapján a munka folyik.

32-en végezték el a Család és KarrierPONT képzéseit: nagy sikere van a KarrierPONT tanfolyamainak. Kevesen élnek a kamarai önkéntes tagság előnyeivel: beszámoló ülést és vállalkozói fórumot tartott a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Makón. 500 kilométernyi vasútfejlesztésre tett javaslatot Lázár Orbánnak.

500 kilométernyi vasútfejlesztésre tett javaslatot Lázár Orbánnak – Makó Híradó

Lázár János országgyűlési képviselő a mai napon a miniszterelnöknél járt: Orbán Viktorral egy kávé mellett másfél órát tárgyaltak fontos, a térséget érintő és országos politikai kérdésekről. Minderről hivatalos közösségi oldalán számolt be néhány sorban, amelyben utalt arra is, hogy az alább látható videóban bővebben kifejti: Hódmezővásárhely és Mezőhegyes ügyei mellett milyen beruházási javaslattal kereste meg Orbán Viktor miniszterelnököt.

A napot kezdjük egy Imagine Dragons számmal!