Hírek Makó Top

Egyesületek és vállalkozások is keresték a polgármestert a fogadóórán

Ami mostanra inkább fogadónap, mint óra, hiszen Farkas Éva Erzsébet ilyenkor az egész napot arra szánja, hogy meghallgassa a hozzáérkezők kérdéseit és megoldásokat találjanak a problémákra.

Míg délelőtt elsősorban vállalkozók és civil szervezetek kérései, addig délután lakossági ügyek voltak terítéken a polgármester mai fogadóóráján. Farkas Éva Erzsébet találkozott többek között a Nefelejcs Népdalkör új vezetőjével, aki egy megyei népdaltalálkozó megszervezéséhez kért segítséget, míg a mozgássérültek egyesületének makói csoportjával kulturális és turisztikai kedvezmények lehetőségével, valamint egy klubterem biztosításával kapcsolatban egyeztettek.

A polgármestert vállalkozók is keresték, akik arról érdeklődtek, milyen beruházásokban és hogyan tudnak majd részt venni a közeljövőben a városban. Olyan egyéni vállalkozó is jelentkezett, aki a nyári időszakban hintószolgáltatást indítana a városban, vele helyszíneket és útvonalakat beszéltek át.

– Egyre több vállalkozás keres meg bennünket, aminek én szívből örülök, mert azt mutatja, hogy a város gazdasági növekedése alapján lehetőségeket látnak Makóban. – hangsúlyozta Farkas Éva Erzsébet.