Makó Támogatott tartalom Térség

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Kerekasztal-beszélgetés és interaktív előadás is várta a pedagógusokat, nyár végére elkészülhetnek az új utak Makón, csak egy napra zárták be a kövegyi községházát, megkezdődött a földeáki „Öreg” óvoda felújítása is – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Gyógypedagógusok, fejlesztőpedagógusok és óvónők részvételével zajlott a Csongrád Megyei Pedagógiai Szakszolgálat találkozója hétfőn, ahol nemcsak interaktív előadás, de kerekasztal-beszélgetés is várta a jelenlévőket.

Ebben az évben 35 millió forintot különített el a makói városvezetés belterületi utak felújítására, karbantartására. A munkálatok után még kevesebb lesz a rossz állapotú utak száma a városban, az új utak nyárra készülhetnek el.

Lehengerelte a Csorvás a Makót – 10 kapufát is lőtt a szombati mérkőzésén a Makói KC női kézilabda csapata a Csorvási SK elleni mérkőzésen, melyet egy 17 éves bíró vezetett.

Csak egy napra zárták be a kövegyi községházát, az ok nem mindennapi: harmincnyolc millióból újítják fel a községháza és a bibliotéka közös épületét.

Március 11-e óta már nem lehet bemenni a földeáki „Öreg” óvodába a Zárda utca felől, a szülő és a gyerekek a Gagarin utca felől közlekedhetnek. Megkezdődött ugyanis az épület modernizálása.

Látszólag minden ellenzéki párt a közelgő Európai Parlamenti választásokra figyel még, de a háttérben már bőven megkezdődött a bejelentkezés a helyekért az önkormányzati választásra. Egy körzet példáján keresztül bemutatjuk miért lesz kemény dió az „egy az egy ellen” taktika kivitelezése.

Méltósággal viselt, hosszú betegség után életének 72. évében hétfő reggel meghalt Baló György televíziós újságíró – közölte a család az MTI-vel.

A mai napot pedig Avicii dalával indítjuk!