Hírek Makó

32-en végezték el a Család és KarrierPONT képzéseit

16-16 fő végezte el a vállalkozás indítás alapjait, illetve informatikai alapokat átadó tanfolyamokat Makón. A képzés végén minden résztvevő tanúsítványt és motivációs díjat vehetett át.

Nagy az érdeklődés a Család és KarrierPONT képzései iránt: mi sem bizonyítja jobban, hogy 16-16 fő végezte el a 20-20 órás a vállalkozás indítás alapjait, illetve informatikai alapokat átadó foglalkozásokat. Andrási Lilla projektmenedzser elmondta, előbbit már második alkalommal indították el, utóbbit pedig először a pályázat keretén belül. Az áprilisi képzések iránt is nagy az érdeklődés, sokan jelentkeznek a meghirdetett foglalkozásokra. Jelenleg még folyik az önismereti tréning, és várhatóan hamarosan megkezdődik az idegen nyelvi tanfolyamok is, ahol angolul, szerbül vagy románul lehet tanulni – egy résztvevő egy képzésen vehet részt.

navigate_before
navigate_next

Kedd délután 32-en vehettek át tanúsítványt és a motivációs díjat a KarrierPONT-on. Mint ahogy Andrási Lilla elárulta, nagyon jók a visszajelzések mindkét képzést illetően. Az informatikai alapképzésre az idősebb generációból is jelentkeztek és mivel nincs a pályázatban korhatár, így őket is szívesen látják a további tanfolyamokon.