Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Janza Kata volt a Glorius vendége, Makón is gyűlnek a “nemluxustáskák”, országjáró körútjának makói állomására érkezett a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus missziós feszülete – tegnap ezekről is olvashattak! Mutatjuk!

Elektronikai hulladékgyűjtéssel kezdődik a maroslelei zöld hét: hétfőtől szerdáig, naponta reggel 8 és déli 12 óra között lehet leadni a hulladékokat a jegyzői lakás udvarán. Szekeres Anna blogjában a kihívások(k)ról írt. Három nap szűrik a magyarcsanádiak tüdejét: a művelődési háznál várja a pácienseket a szűrőbusz.

Országjáró körútjának makói állomására érkezett a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus missziós feszülete: az ereklyetartóként is funkcionáló szimbólum hétfő reggelig marad a városban. Megtáncoltatta a Glorius vendégeit Janza Kata: remek hangulatú szombat estéjük volt a Grand Hotel Glorius vendégeinek.

Makón is gyűlnek a „nemluxustáskák”: már számos felajánlás érkezett. Nyílt nap a pitvarosi iskolában: hétfőn és kedden is várják a gyerekeket a pitvarosi Petőfi Sándor Általános Iskolában. A hét emberének Imre Tibort köszöntöttük!

A hét embere: Imre Tibor – Makó Híradó

A napot kezdjük az egykori Eurovíziós Dalfesztivál nyertesével, Lena Meyer-Landruttal!