Makó Színes Top

Megtáncoltatta a Glorius vendégeit Janza Kata

Remek hangulatú szombat estéjük volt a Grand Hotel Glorius vendégeinek. A makói négycsillagos szálloda ünnepi hétvégéjének sztár fellépője Janza Kata volt. A musicalénekes színésznő előadása közben megénekeltette és táncra is perdítette közönségét.

Janza Kata először járt Makón, de tervei szerint nem utoljára. – Régóta szerettem volna már megismerni a várost és tényleg jó lenne hosszabb időt is majd eltölteni itt. A sok újdonság magával ragadott és szívesen felfedezném a település szépségeit – lelkesedett a Budapesti Operettszínház tagja, aki a Grand Hotel Glorius kapcsán is rendkívül pozitívan nyilatkozott. – Igazán kellemes atmoszférája van a szállodának. Egyszerre elegáns és barátságos, ami ritka elegynek számít – tudtuk meg a művésznőtől, aki a március 15-ei ünnepi hétvége szombati vacsoraestjének fellépője volt. A főként drámai musical szerepeiről ismert előadó ezúttal könnyedebb oldalát mutatta meg a közönségnek. – Hat esztendeig voltam a Bergendy Szalonzenekar szólistája és nagyon hiányzik az a sanzonos világ, amit most szeretnék megjeleníteni. Az ilyen fellépéseket azért is szeretem, mert közelebb lehet kerülni a közönséghez. Mindent el fogok követni, hogy egy mozgalmas, táncban és közös éneklésben gazdag élményt szerezzek a résztvevőknek – osztotta meg terveit az énekesnő, aki be is váltotta ígéretét.

Ismert slágerek és kiváló hangulat jellemezte a Glorius hétvégi programját. – Mindig igyekszünk újdonságokkal szolgálni a hozzánk látogatóknak; ezúttal egy tartalmasan összeállított három éjszakás csomaggal készültünk. A wellness kikapcsolódás csúcspontjának tekinthető ez a mai zenés est, amely iránt rendkívül nagy volt az érdeklődés – tudtuk meg Csábi Mihálytól. A Glorius igazgatója elmondta, egyre inkább trendnek tekinthető, hogy a munkaszüneti napok adta hosszabb szabadságokat szívesen töltik a párok és családok a szálloda által biztosított kikapcsolódással. – Tavaly igen sikeres évet zártunk, és szeretnénk mindent megtenni, hogy az idei esztendőnk is eredményes legyen – fejezte ki reményét a direktor.

A Grand Hotel Gloriusban a nemzeti ünnep miatt elsősorban most magyar vendégek voltak, de más időszakokban szép számmal érkeznek határon túli, elsősorban szerb és román látogatók is. Ami viszont általános véleménynek tekinthető, hogy nem csak a szálloda, hanem az általa kínált étkek is tetszést aratnak. – Igyekszünk mindig magas színvonalú, jó minőségű alapanyagokból készült ételeket felszolgálni. A mai estére különlegességekkel is készültünk; a Cézár salátát koktélrákkal kínáljuk és megkóstolható az egészben sült malacnyak is jóasszony módra, valamint desszertként a Gundel palacsinta is – emelt ki a pazar kínálatból néhányat Györki Bernadett vendéglátóvezető.

navigate_before
navigate_next