Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Negyedik alkalommal tartották meg Makón a Polgári Bált, az önkéntes véradás fontosságára szeretnék felhívni a figyelmet, meglendíti az autópiacot a nagycsaládosok autótámogatása – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Negyedik alkalommal tartották meg Makón a Polgári Bált, amellyel idén most a művészeti iskolák számára gyűjtenek adományokat. A térség országgyűlési képviselője arra hívta fel a figyelmet, hogy bár március 15-én minden politikai szereplő a harc fontosságáról beszél, annak értelme nem a győzelem, hanem hogy jobbá tegyük az országot.

A Polgári Bálról Lázár János egy videót is megosztott, Farkas Éva Erzsébet polgármester és Czirbus Gábor alpolgármester közösségi oldalán osztotta meg gondolatait a bál kapcsán.

Az önkéntes véradás fontosságára szeretnék felhívni a figyelmet Makón és a térségben. Borbás Ágnes, a Magyar Vöröskereszt makói területi munkatársa hangsúlyozta: egy önkéntes három embert menthet meg.

Soha annyi támogatást nem kaptak a fiatalok az otthonteremtésre és a családalapításra, mint most, amikor is a kormány többpontos családvédelmi akcióterve hamarosan életbe lép. A Magyar Nemzet szombaton megjelent interjújában Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkárt kérdezték arról, milyen segítséget kaphatnak manapság a családot tervező fiatalok és a nagycsaládosok, szemben a 2010 előtti állami támogatásokkal, amelyek szinte semmit sem nyújtottak.

Az új autók piaca több ezer darabbal bővülhet már az idén a magyarországi autókereskedők várakozásai szerint a nagycsaládosok autóvásárlását támogató kormányzati program hatására.

A mai napot pedig a Queen dalával indítjuk!