Makó Színes

A hét embere: Imre Tibor

Imre Tibor már 1994 óta vállalkozik: Makón, a piacon és a József Attila utcában is gyorsbüfét üzemeltet. Még múlt hónapban vehette a Best of Makó díjátadón portálunk Különdíját – ezen a héten őt köszöntjük a hét embereként!

Mit kell tudni a Burger Paradise-ról, honnan indult az egész?

– 2018 februárjában vettük át az üzemeltetését a Falánk Falodának a József Attila utcában, azzal a céllal, hogy a kornak megfelelő gyorsétkezdét alakítsunk ki, friss és jó minőségű alapanyagokat használjunk fel hamburgereinkhez a legjobb szakmai tudásunk mellett. 2019 elején teljes arculatváltáson estünk át: új névvel és logóval tértünk vissza, és újabb szinte emeltünk a hamburgerkészítés alapjait. Új kínálatot alakítottunk ki, bevezettük a házhoz szállítást és már kártyával is tudnak nálunk fizetni a vendégek.

– Egyre több turista látogat Makóra, gondolom ide is betérnek. Milyenek a visszajelzések?

– Jól érezhető a turisták számának a növekedése, egyre többen ismerik meg a várost, a kultúráját, a múltját és a jelenét, illetve a vendéglátását is. Mivel célunk az, hogy jó minőségű ételeket állítsunk össze, ezért is fektetünk nagy hangsúlyt arra, hogy makói alapanyagokkal dolgozzunk. Helyi, jó minőségű pékségtől szerezzük be a hamburgerbucit, de helyi kolbászt és hagymát is felhasználunk a készítés során. Örülünk, hogy mi is részesei lehetünk a turizmus folyamatának.

– Melyek a legnépszerűbb ételek az étlapról?

– A hamburgerek a legkapósabbak, azok közül is a Retro Burger, a Devil Burger, a Makói Hagymás Burger, a különleges Dirty Cheese Burger, az egyedül nálunk kapható Black Burgerek, de Bagel Burgereket és a Panini szendvicseinket is nagyon szeretik. Munkatársaim állandóan képzik magukat, így mindig a legújabb trendeket tudjuk követni.

– Makón sok étterem van – hogyan lehet kitűnni a konkurencia közül?

– Szerintem azzal, hogy mindig friss és minőségi alapanyagokkal kell dolgozni, gyorsnak kell lenni és legyen benne egy kis érdekesség is. Az embereknek nincs idejük, ezért is kell kitűnni a gyorsasággal, illetve a kínálattal.

 – Februárban megkapta a Burger Paradise a Best of Makó Különdíját, milyen érzés volt ez?

– Azért jelentkeztünk a Best of díjra, hogy megmérettessük magunkat. Nagyon örültünk a különdíjnak, hiszen ez is hatalmas visszajelzést jelent. Elsősorban szeretném megköszönni a munkatársaimnak, alkalmazottaimnak a díjat, mivel nélkülünk nem lennénk ott, ahol jelenleg tartunk. Továbbá köszönettel tartozok a városvezetésnek és a közreműködő zsűrinek is.