Hírek Makó Top

Íme, a nagy hiányzók a városi ünnepségről

A március 15-i megemlékezésen nem vett részt a Jobbik, a Demokratikus Koalíció, és a Galamb József Szakközépiskola sem.

Bár előzetesen még úgy tűnt, a Jobbik a városi megemlékezéshez csatlakozik március 15-én, vagy legalábbis ezzel pattintották le Mucsi Tamást, és még Török Miklós is ezt állította a saját kisrendezvényükön, végül nem vettek rész a városi rendezvényen sem. Náluk ez persze nem új dolog, tavaly október 23-án is eltűntek, most csak annyi volt a különbség, hogy ha minden igaz, akkor most először valóban bejelentkeztek, majd visszamondták.

Ennek okát nem nagyon tudjuk, könnyen lehet, hogy Zeitler Ádámék is már Budapesten vonulnak. Az viszont biztos, hogy kevésbé lett volna ciki még az is, ha be sem jelentkeznek, mint később lemondani (mint később kiderült a választókerületi elnök most Hódmezővásárhelyen koszorúzott).

Az említett pártok távolmaradásánál már sokkal furcsább, hogy a Galamb József Szakközépiskola sem koszorúzott. Ilyen nem nagyon fordult még elő. Horváth Zoltán később jelezte számunkra, hogy személyes elfoglaltság miatt nem tudott részt venni az ünnepségen, ám a csütörtöki rendezvényeken részt vett az iskola.