Hírek

Jó reggelt, Makó!

Nőnapokat ünnepeltek Makón, Családháló díjat kapott Kis Enikő, hamarosan megkezdik a húsvéti utalványok kihordását Makón – tegnap ezekről is olvashattak, mutatjuk!

Körözött Toyota, hamis alvázszámmal és kicserélt rendszámmal: a magyar rendőrök a spanyol hatóságok által körözött terepjárót foglaltak le Csanádpalotánál. Több mint nyolcezer növénnyel bővül Makó: a tavasznak köszönhetően elkezdődhetnek a lágyszárú, illetve fás szárú növények ültetése a városban. Nyolc kistelepülésen csütörtökön ünneplik március 15-ét: csokorba szedtük hol, mikor és hogyan ünnepelnek.

Nőnapot ünnepeltek a Szépkorúak Nyugdíjas Klubjában és a Királyhegyesi utcai nyugdíjas klubban: remek hangulatban telt a délután mindkét klubnál. Folytatódott Lázár János CSOK-kurzusa: tegnap konkrét lépésekről, határidőkről és szükséges dokumentumokról szólt az országgyűlési képviselő. Hamarosan megkezdik a húsvéti utalványok kiosztását Makón: idén Edenred utalványt kapnak a 70 év felettiek.

Családháló díjat kapott az apátfalvi Kis Enikő: a fiatal bölcsődei kisgyermeknevelő megtisztelőnek tartja a nevezést és az elismerést is. Makói piac: pánik nincs, folyamatosak az egyeztetések.

Kezdjük a reggelt egy Bebe Rexha számmal!