Március 16-án megkezdik a makói képviselők az Edenred utalványok osztását, amelyet minden 70 év feletti lakos kap húsvét alkalmából. Akit nem találnak otthon, az személyesen veheti át a Polgármesteri Hivatalban a 10 ezer forint értékű utalványt.

Idén 3348, 70 év feletti kap utalványt Makón a húsvéti ünnepkörhöz közeledve. Ahogy Ákosi Ádám, Makói Polgármesteri Hivatal Jegyzői Iroda Hatósági Csoport csoportvezetője elmondta, az Erzsébet-utalvány megszűnése miatt a nyugdíjasok Edenred utalványt kapnak – 10 ezer forint értékben. Ezt az utalványt számos helyen elfogadják a városban is: többek között hideg- és melegétel mellett, háztartási és vegyi árura, gyógyszertári termékekre, ruhaneműkre, sportszerekre, szépségápolási termékekre és műszakik cikkek vásárlása esetén is felhasználható, továbbá éttermekben is lehet vele fizetni.

A képviselők március 16-án kezdik meg a kihordását az utalványnak és várhatóan április közepéig eltart ennek az osztása. Akit nem találtak otthon, azok április 23-tól vehetik át a Polgármesteri Hivatalban az utalványt, a 202. irodában. Sánta Sándor képviselő is felkészült a kihordásra: mint említette, a közeljövőben 304 nyugdíjast fog felkeresni az ünnep előtt. Hozzátette, telefonon bárki elérheti, akinek kérése vagy kérdése van az utalvánnyal kapcsolatban, minden megkeresésére reagálni fog.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest